Voordelig dineren in Groningen

Uit eten is voor veel mensen het moment om even te ontspannen en de dagelijkse sfeer te doorbreken. In Groningen kun je op veel verschillende plekken dineren tegen een scherpe prijs, zodat je voor weinig optimaal kunt genieten.

Wil jij bij je favoriete restaurant dineren met korting? Via Het Laatste Tafeltje vind je verschillende voordelige aanbiedingen bij veel restaurants in heel Nederland. Zoek jouw favoriete restaurant op en wie weet scoor je nog korting op jouw diner!

Het Pakhuis

Locatie: Peperstraat 8-2

Openingstijden: 17:30 – 22:00

Dineren voor: 12,50 euro per persoon 

Bij Het Pakhuis kun je alle dagen van de week neerploffen voor een voordelig diner. Hier kun je kiezen voor een 3-gangendiner onder de €12,50 euro per persoon. Veel van de producten die Het Pakhuis gebruikt zijn huisgemaakt en dit proef je terug in de voordelige daghap!

Lambik

Locatie: Grote Kruisstraat 73

Openingstijden: 16:30 – 23:00

Dineren voor: €9,75 euro per persoon 

Aan de rand van Het Noorderplantsoen vind je restaurant Lambik, een gezellig en klein eetcafé. Lambik staat bekend om haar voordelige, maar ook heerlijke diners. Elke dag staat er iets anders op het menu voor de vaste prijs van €9,75. 

DOT

Locatie: Vrydelaan 2

Openingstijden: 11:00 – 23:00

Dineren voor: €15,- euro per persoon

Bij Het Ebbingekwartier in Groningen valt DOT al snel op. De bal vlakbij het Stadsstrand fungeert als 360 graden bioscoop én horecaonderneming. Hier kun je voor €15,- euro aanschuiven voor de daghap én een avondje genieten van de beste films op het grote doek. 

Het Laatste Tafeltje

Ben jij benieuwd naar andere restaurants die Groningen jou te bieden heeft? Het aanbod op onze website veranderd elke dag, waardoor jij geregeld nieuwe restaurants kunt ontdekken tegen een scherpe prijs. Op onze website vind je een grote variatie aan restaurants en café bij jou in de buurt. Bekijk Het Laatste Tafeltje meteen en schuif vanavond nog aan bij jouw favoriete restaurant.