Tips voor leuke kerstpakketten

Ze komen steeds dichterbij, de feestdagen! Elk jaar is het weer een kunst om een creatief en leuk kerstpakket te bedenken voor het personeel. Je wil namelijk niet jaarlijks met hetzelfde aankomen en daarnaast toch met iets origineels. Misschien een persoonlijk cadeau? Of een mooie boodschap? Wij hebben een aantal tips voor je opgesteld die je kunnen helpen bij het kiezen van een geschikt kerstpakket.

Ga voor kwaliteit

Het is in ieder geval belangrijk dat je aan het personeel laat zien dat je nagedacht hebt over het cadeau en dat je niet zomaar wat bij elkaar hebt geraapt. Niets is leuker dan een kerstpakket wat zorgvuldig bij elkaar gezocht is met eventueel een persoonlijke touch. 

Houd het algemeen

Het is een goede tip om een kerstpakket algemeen te houden, vooral als je veel dezelfde kerstpakketten samenstelt voor veel mensen. De ene lust dit niet, dat andere dat niet. Je kunt dus moeilijk rekening houden met iedereen. Algemeen houden is daarom verstandig. Geef dus geen bierpakket bijvoorbeeld, als je weet dat er ook mensen zijn die niet van bier houden. Hetzelfde geldt voor een fles wijn, ook zullen er mensen zijn die hier niet van houden of uberhaupt geen alcohol drinken. Door het algemeen te houden en te kiezen voor variatie zit je altijd goed. Door voor variatie te kiezen, bijvoorbeeld een pakket met allerlei lekkere snacks, zit er altijd wel wat bij wat ze lekker vinden. Je kunt zowel gaan voor luxe kerstpakketten, maar natuurlijk ook minder luxe cadeaupakketten. Dat hangt natuurlijk af van het budget. 

Denk verder dan eten

Een kerstpakket met allerlei lekkere dingen erin is natuurlijk een goed idee, maar ook redelijk standaard. Denk verder! Wil je echt iets origineels geven? Dan is het zeker verstandig om verder te denken dan dat. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om het geld dat je normaal gesproken zou besteden aan een kerstpakket, te doneren aan een goed doel. Wil je toch wel graag je personeel een kerstpakket geven? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een mooie cadeaubon die ze zelf ergens kunnen besteden, zoals Zalando, Coolblue of Bol.com. Zo weet u zeker dat iedereen er wat aan heeft en kunnen ze er mee kopen wat ze willen. Voeg hier een persoonlijke boodschap aan toe en u bent klaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *