Schaf nu een thuistap aan!

bier tap

Een thuistap is natuurlijk de droom van iedere man. Je hoeft niet meer je eigen huis te verlaten voor een heerlijk getapt biertje. Nodig je vrienden uit en tap een koel biertje vanuit het gemak van je eigen huis. Een thuistap is een biertap die je thuis kan gebruiken. Je kan fustjes bier in de supermarkt kopen. Vervolgens plaats je deze fustjes in de thuistap. De tap moet gevuld worden met fustjes van 4 tot 6 liter bier. Zo kun je aardig wat biertjes schenken voor je gasten op een feestje! 

Maak van jouw huis een gezellige kroeg!

Na het aanschaffen van de biertap, kan het verdere werk gaan beginnen. Als je van jouw huis een echte kroeg wil maken, is er nog meer nodig dan alleen een thuistap. Eerst kun je de fustjes bier in de koelkast goed koud laten worden, voordat je ze in de tap plaatst. Zorg dat de tap goed gereinigd en aangesloten is voordat je het gaat gebruiken. Plaats de biertap op een handige plek en zorg voor wat gezellige aankleding en verlichting. Zorg voor wat goede muziek en nodig je beste vrienden uit. Zo creëer je gemakkelijk de sfeer van een gezellig kroeg simpel bij jou thuis!

bier tap

Hoe tap je het perfecte biertje?

Het allerbelangrijkste: hoe tap je een perfect biertje? Oefening baart kunst. Tappen moet je leren. Maar er zijn een aantal stappen die je kunt volgen om het tappen van een perfect biertje makkelijk te maken. De eerste stap is het glas bevochtigen met koud water. Op deze manier laat je het bier door het glas glijden. Zet daarna de tap open en laat het eerste beetje bier eruit lopen. Houd het glas in een hoek van 45 graden vervolgens onder de tap. Vul het glas niet helemaal, laat ongeveer een ruimte van 3 centimeter vrij. Plaats het glas verticaal onder de tap voor het perfecte schuimlaagje. Wat is er beter dan een heerlijk zelfgetapt biertje van je eigen thuistap? Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *