Door de jaren heen hebben we kunnen vaststellen dat een groot aantal objecten of hulpmiddelen waar in de horeca gebruik van wordt gemaakt aanzienlijk zijn verbeterd. Dit geldt zelfs voor de op het eerste zicht meest eenvoudig ogende voorwerpen. Wat bijvoorbeeld te denken van de dienbladen waar gebruik van wordt gemaakt? Voor wat deze dienbladen betreft geldt dat er tegenwoordig een onderscheid moet worden gemaakt tussen verschillende soorten. Allereerst zijn er de standaard dienbladen. Daarnaast is het echter eveneens een mogelijkheid om over te gaan tot het aanschaffen van antislip dienbladen. Wil jij ook graag ontdekken waar de meerwaarde van deze laatste nu precies in schuilt? Dat is mogelijk door je te verdiepen in de hieronder terug te vinden informatie.

Wat maakt antislip dienbladen nu precies zo bijzonder?

Wat is nu het belangrijkste verschil tussen standaard dienbladen en de antislip varianten die op de markt zijn terug te vinden? Voor deze laatste geldt zoals de naam eigenlijk reeds laat vermoeden dat ze over een speciaal antislip oppervlak beschikt. Dit oppervlak beschikt overigens niet alleen over een antislip karakter wanneer ze droog is, maar ook wanneer er bijvoorbeeld al wat vocht op werd gemorst. Deze eigenschappen zorgen er in ieder geval voor dat niet alleen potjes, maar ook bijvoorbeeld glazen en kopjes aanzienlijk minder snel van het dienblad af zullen glijden.

In welke vormen zijn ze verkrijgbaar?

Bij het kopen van antislip dienbladen zal je een keuze moeten maken uit de verschillende opties welke op de markt zijn terug te vinden. Dit betekent concreet dat je zal moeten kiezen uit:

  1. Verschillende formaten;
  2. Verschillende vormen van dienbladen;

Wist je bovendien dat er ook setjes verkrijgbaar zijn? Wanneer je ervoor kiest om zo’n set te kopen krijg je in één klap de beschikking over meerdere antislip dienbladen in verschillende afmetingen. Het kopen van een dergelijke set is logischerwijs financieel doorgaans een stuk interessanter dan het kopen van allemaal individuele dienbladen. Bedenk jezelf voordat je tot aankoop over gaat hoeveel dienbladen je exact nodig hebt en bestel ze bij voorkeur allemaal samen. Op deze manier kan je doorgaans de meest optimale korting bemachtigen.

Ontdek het volledige assortiment met antislip dienbladen

Zoals bovenstaande informatie reeds een beetje aangeeft is het zo dat je bij het kopen van antislip dienbladen een keuze kan maken uit tal van verschillende mogelijkheden. Niet alleen de afmetingen waar deze dienbladen over kunnen beschikken zijn verschillend. Wat namelijk bijvoorbeeld ook te denken van de kleur die ze hebben? Uiteraard is het doorgaans niet mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende kleuren, maar er zijn zeker wel meerdere opties. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen zwart en bruin. Of wat ook te denken van donker grijs? Hoe dan ook is het dus zeker mogelijk om een kleur te kopen die goed bij je zaak past.

Ook een zeer interessant aandachtspunt om even bij stil te blijven staan heeft te maken met de aanwezigheid van eventuele hoge randen waar het dienblad over kan beschikken. Dit is een beetje een persoonlijke keuze, maar het kan zeker helpen om te voorkomen dat bijvoorbeeld kleine potjes of glazen van het dienblad afschuiven. Ook dit kan dus iets zijn om rekening mee te houden zodra je dienbladen besteld bij HorecaRama.